De Vakgroep Hydrotherapie Hond (VHH)

De Vakgroep Hydrotherapie Hond (VHH) © is een samenwerkingsverband van dierenfysiotherapeuten, die in hun praktijk gebruik maken van een aquatrainer.

Focus on the Equine Spine (FES)

Focus on the Equine Spine biedt internationale postacademische cursussen voor paardendierenartsen en gediplomeerde paardenfysiotherapeuten die geïnteresseerd zijn in de pathologie, diagnostiek, therapie en revalidatie van, aan de wervelkolom gerelateerde aandoeningen en disfuncties.

Federatie van Nederlandse Hippische Brancheorganisaties (FNHB)

De FNHB heeft als doel het behartigen van de belangen van alle hippische Brancheorganisaties in Nederland in de breedste zin van het woord.

De FNHB tracht haar doel onder meer te bereiken door het behartigen van de nationale en internationale belangen van de leden en het bevorderen van de samenwerking binnen de paardensector.

Huisdierenapp

In de HuisdierenApp kan je alle belangrijke gegevens van je hond, kat of ander huisdier, zoals het chip- en verzekeringsnumer, handig bij elkaar zetten en veilig bewaren.

Opleiding Hydrotherapie Gezelschapsdieren

Om ervoor te zorgen dat de begeleiding van honden en katten tijdens hydrotherapie in goede handen is, is specifieke kennis van hydrotherapie / aquatraining essentieel. Kennis van een heel scala aan aandoeningen, maar ook kennis van het looppatroon is noodzakelijk. Al deze aspecten, en meer, zijn onderdeel van deze nieuwe opleiding.